MAALIBAARI

Asiantunteva automaali- ja teollisuusmaaliliike Turku, Kaarina ja muu Varsinais-Suomi

Ota meihin yhteyttä

Maalibaari on palveleva maaliliike Kaarinassa. Valikoimaamme kuuluvat niin maalit kuin maalaustarvikkeet. 


Kattavan ja laadukkaan valikoiman lisäksi saat meiltä aina ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua.

PERILLE TOIMITETTUNA -PALVELU

Sovi kuljetuksesta ja ajankohdasta ja säästä arvokasta aikaasi. Toimitamme maalit kohteeseesi 50 km säteellä, 0,3 €/km. Soita  045 254 2870 ja kysy lisää!


MAALIBAARI – LAAJAVALIKOIMAINEN MAALILIIKE KAARINASSA

Maalibaari palvelee asiakkaitaan kaikissa maaleihin sekä maalaustarvikkeisiin liittyvissä asioissa. Viihtyisä kivijalkaliikkeemme sijaitsee Kaarinassa.

Palvelemme asiakkaitamme asiantuntevasti ja ystävällisesti. Pyrimme etsimään juuri asiakkaan tarpeisiin sopivan ratkaisun, autamme muun muassa oikean värisävyn löytämisessä ja sekoitamme sävyt paikan päällä (myös spraypulloihin). Edustamme laadukkaita Mipa-maaleja. Märkämaalaustuotteita valmistavan Mipan tuotteet ovat tunnettuja käyttäjäystävällisyytensä vuoksi. Ne muodostavat kokonaisratkaisun maalauksen jokaiseen vaiheeseen niin ajoneuvo- kuin teollisuusmaalauksessa sekä esimerkiksi sisustusmaalauksessa. Mipa-valikoima sisältää lukuisia korkealaatuisia värivaihtoehtoja ja sävyjä.

Mipa-maalien lisäksi valikoimaamme kuuluvat perusmaalit sekä erikoismaalit, kuten vaikkapa ympäristöystävälliset maalivaihtoehdot. 


Mikäli asiakkaan toivomaa maalia ei sillä hetkellä löydy varastosta, voimme tilata maalin yhden päivän sisällä.

Onko sinulla maalausidea? Me toteutamme sen! Henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa maaleihin liittyvissä kysymyksissä. Lämpimästi tervetuloa Maalibaarin asiakkaaksi!

KATTAVA VALIKOIMA MAALEJA JOKA LÄHTÖÖN

Meiltä löydät kattavan valikoiman maaleja joka lähtöön. Meillä on maaleja eri sävyissä ja väreissä sekä erityyppisissä tuoteryhmissä. Varastostamme löydät niin perus- kuin erikoismaalit, metallinhohtosävyt sekä ympäristöystävälliset vesipohjaiset maalit. Ja mitä varastossamme ei ole, hankimme sen asiakkaallemme yhden päivän sisällä!

Tutustu lisää monipuoliseen maalivalikoimaamme kivijalkaliikkeessämme Kaarinassa.

Tervetuloa tutustumaan!

LAADUKKAILLA MAALAUSTARVIKKEILLA PAREMPAAN LOPPUTULOKSEEN

Parhaimman lopputuloksen maalauksessa saat, kun käytät laadukkaita ja asianmukaisia maalaustarvikkeita. Meiltä saat kattavasti kaikki maalauksessa käytettävät tarvikkeet, kuten teipit, hiontavälineet, kitit ja lastat, suojaimet, työhaalarit, maaliruiskut ja -sihdit sekä suojakalvot.

Kysy lisää laadukkaista maalaustarvikkeistamme Maalibaarin henkilökunnalta.

Tule tutustumaan valikoimaamme!

Tule käymään maaliliikkeessämme Kaarinassa!

Yhteystiedot